Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

d mind

1. 3. 2008 14:26
jeste naposled

http://sport.idnes.cz/katka-a-lyzarske-divadlo-bez-snehu-dr9-/lyzovani.asp?c=A080229_111340_lyzovani_kal

precti si tento clanek, zamer s ena odstavec o odvolani byvaleho org. vyboru, na ci prani ze tam ted jsou lide jaci jsou.. z toho jasne vidis, jake kamaradsofty za vsim stoji.. pochop, ze to neni o tom, jestli modri, rudi, oranzovi... to je jen divadelko pro lidi, a s tebou mava jak vichrice s igelitovym sackem.. zkus taky ne zakladam.cz, tam se treba dozvis, jak ti tve modre modly krasne lzou.. UPLNE stejna zalezitost jako kdyz vybouchl Cernobyl.. CR je uz jednou Cr, a bude to tu smrdet vzdy, nezalezi na tom, kdo je u zrovna u koryta..

0 0
možnosti

JB

1. 3. 2008 16:59
Re: jeste naposled

co to má co společného s oceněním bratří Mašínů a komunisty, o čemž je článek??? ?

0 0
možnosti

d mind

1. 3. 2008 14:10
,,,,,

na Tobe je presne videt, co dela propaganda.. v ty dobe si nezil, vis o ni velky prd, tak se podle toho chovej.. vsechny tve nazory jsou vysledkem medialni masaze, ktera ma za ukol z lidi delat presne to, co udelala z tebe.. no matter what the true is.. nejsem zadnej levicak, na to vem jed, ale to co je tady prece neni demokracie, ani nahodou..

0 0
možnosti

JB

1. 3. 2008 16:58
Re: ,,,,,

Za 2.sv. války jsem taky nežil a mám na ní také určitej názor... ale zřejmě je to také masáž... hehe... svůj názor na komunismus jsem si vytvořil na základě mnoha faktorů - rodinná zkušenost, studium, sledování politické situace atp... takže příště by to chtělo více přemýšlení než něco řeknete :-)) ale aspoň jsem se pobavil R^

0 0
možnosti

d mind

1. 3. 2008 14:05
open your eyes, please

vzdyt je to jen gesto.. aby mela media co psat a nevrtalo se do zalezitosti vlady.. prichazi to v dobe, kdy finishuje smlouva o radaru, v jehoz zalezitosti se ODS zachovala uplne stejne jako komuniste.. vedi, ze ted budou mit maslo na hlave, tak Topol odvede pozornost a vyznamena Masiny.. Media maji co psat, vi, ze je to krok populisticky a lide ho prijmou kladne.. nemysli si, ze mu jde o nejake masiny.. otevri trochu oci.. v tehle zemi je uplne jedno, kdo vladne.. leva, prava.. vsichni jsou stejni a moc dobre domluveni.. tak tu tupou propagandu zkus trochu prokouknout a ne se stat jeji obeti..

0 0
možnosti
JC

jacek097

29. 2. 2008 16:07
Mozna by stalo za uvahu

po vzoru Masinu vybudouvat komando, ktere by si tyhle byvaly bolseviky a stbaky vytipovalo, naslo a dalo jim jeste po letech za vyucenou... Mozna by pak tady tyhle chaty trochu zjemnely...

0 0
možnosti

indrfe

29. 2. 2008 13:45
hloupé ovce

Pravicové  ovečky to Topolánkovi zase zbaštili a Topolánek může být v klidu, protože se ujistil, že stále jeho příznivci jsou ti nejzaslepenější a nejhloupějších ze všech.  A to jak zde na každém druhém blogu Topolánkovi děkují,  vychvalují ho a píší o něm chvalopisy,  v podstatě na každým blogu píší to stejný, jak kdyby to bylo nadiktovaný sektretariátem ODS, tu jejich fanatičnoust pouze umocňuje. Příště ho zdravte buď vztyčeným prostředníkem  aneb " Topolánku, jsi jednička" nebo vztyčenou pravicí s výkřikem Vítězství zdar!“ !!!

0 0
možnosti
JC

jacek097

29. 2. 2008 16:08
Re: hloupé ovce

a tebe taky navstivime, soudruhu...

0 0
možnosti

matlafous

29. 2. 2008 13:36
nějak se mi to nezdá....

Nechci obhajovat ani komunisty ani Mašíny. Jen si myslím, že obhajovat smrt smrtí jiných je poněkud ošidné. Přeci nemůžeme uplatňovat "oko za oko, zub za zub". Pak bychom museli přehodnotit u nás zrušený trest smrti, pak bychom museli přehodnotit islámský radikalizmus a jeho boj za svodu, občanské války v Africe, hnutí Hamás  apod. To přeci nejde.

0 0
možnosti

matlafous

29. 2. 2008 13:28
nějak se mi to nezdá....

Nechci obhajovat ani komunisty ani Mašíny. Jen si myslím, že obhajovat smrt smrtí jiných je poněkud ošidné. Přeci nemůžeme uplatňovat "oko za oko, zub za zub". Pak bychom museli přehodnotit u nás zrušený trest smrti, pak bychom museli přehodnotit islámský radikalizmus a jeho boj za svodu, občanské války v Africe, hnutí Hamás  apod. To přeci nejde.

0 0
možnosti

Lájoš

29. 2. 2008 13:19
Vrah zůstane vrahem...

Vážený mladý pane. V té době jsem žil a tak ze mě blba neuděláte. Můj názor na tento složitý příběh je následující. Bratři Mašínové + 3 další, coby sotva odrostlí postpubertální adolescenti, navíc pod vlivem Rodokapsů a smrti svého otce, toužili stát se hrdiny a něco velkého vykonat. Navíc se potřebovali vyhnout vojně, což tehdy nebylo snadné i když to chtěl téměř každý kluk. A tak to začalo zapalováním stohů, malými a většími rozkrádačkami a skončilo to tím co je o nich známo. Vrahy z nich udělali tehdy komunisté a hrdiny současná modrá podrazem vládnoucí garnitura. O nějakém odboji není možné se vůbec bavit, protože to odboj nebyl. V Americe je nezavřeli jedině proto, protože vstopili do cizinecké legie, což bylo u takovýchto uprchlíků běžné. No a teď si vyberte. Jsou to vrazi nebo hrdinové?!    

0 0
možnosti

Brendy

29. 2. 2008 13:30
Re: Vrah zůstane vrahem...

Čest tvoji práci. soudruhu.

0 0
možnosti

ABCD

29. 2. 2008 13:04
Komouši zabili tolik lidí,

... že by měli přinejmenším držet hubu RvA jestli bylo možné bojovat se zbraní v ruce proti fašistům, proč ne proti bolševikům? Totalita jako totalita. Kdyby ti rudokožci nechali otevřené hranice pro všechny, kteří mají bolševiků plné zuby, nemuseli se bát, kdo po jejich ozbrojených složkách střelí. Takhle se báli slušní lidé, kdo je na hranici střelí do zad, když chtějí odejít do svobodnější země.

0 0
možnosti

sss

29. 2. 2008 13:08
Re: Komouši zabili tolik lidí,

Presne tak! Autorovi davam karmu

0 0
možnosti
WD

wildge

29. 2. 2008 13:01
Vazne to nechapu,

proc vyrabeji takove hnusy? Vzdyt vyrobit porad o skutecne vede a technice, at uz fyzice, astronomii, kosmonautice, biologii, medicine, ale i historii, musi byt celkem snadne. Neni u toho treba ani nic moc vymyslet, fakta jsou dana, o scenar se netreba ani moc starat, vedecke poznatky samy jsou tak uchvatne. Odborniku je v Cesku dost a za pomerne maly peniz by do toho slo s nadsenim spousta vedcu, kteri uz maji za sebou vyznamnejsi publikace, i nadsencu.

Cozpak je precteni nekolika knih o vede, ktere v posledni dobe v Cesku vysly, na dramaturgy moc?

0 0
možnosti
WD

wildge

29. 2. 2008 13:03
Re: Vazne to nechapu,

Sorry, to sem nepatri.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1553x
Jen tak proudem i proti...